Advantech termékek forgalmazása

Az Advantech főként nagy megbízhatóságú ipari számítógépekkel (IPC) és kapcsolódó termékek gyártásával foglalkozik.

A ComPen kft. ezen tevékenységét olyan munkatárs segíti, aki az utóbbi 10 év során már hasonló termékek forgalmazásával, szervizelésével szerzett megfelelő tapasztalatot és ismertséget. Így biztosítva látjuk, hogy mérsékelt áron, a felgyülemlett szakmai tudás, cégünk stabil pénzügyi hátterével és az Advantech irántunk való elkötelezettségével párosulva lehetővé teszi ügyfeleink gyors, pontos, szakszerű kiszolgálását, a megfelelő szakmai támogatást is beleértve.

Advantech

Információ, és árajánlatkérés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: (+36 30)838-0544

Web fejlesztés

Az internet elterjedésével szükségessé vált az interneten való megjelenés, illetve elérhetőség azon cégek számára, akiknek fontos, hogy ügyfeleiket azok legnagyobb elégedettségére ki tudják szolgálni.
Ebben tudnak nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink segíteni, természetesen előzetes igényfelmérést követően.
Az alábbi területekre specializálódtunk:

 • HTML weboldalak készítése: a HTML kód megírása a weboldal készítés első állomása, ezekkel ún. statikus oldalakat tudunk létrehozni, megjeleníteni.
 • CSS stíluslapok készítése: már meglévő HTML kódunkat ezen stíluslapok segítségével tudjuk a megrendelői igényei szerint megjeleníteni, ez az ún. „forma" a tartalomhoz.
 • Dinamikus weboldalak készítése: ehhez elengedhetetlen a szerveroldali programozás, melyet több módszerrel (PHP, Java) valósítunk meg.
 • Adatbázis kezelés: a weboldalak szerves részét képezhetik, és nagyon sok esetben képezik is, az adatbázisok . A MySQLi függvények használatával optimálisan tudjuk használni, módosítani, karbantartani adatbázisainkat, illetve újak létrehozását.

Szoftverfejlesztés

Informatikai szolgáltatásaink között szerepel a szoftverfejlesztés, melynek során egyedi igényeknek megfelelő szoftverek kialakítását és tesztelését is vállaljuk. Célunk a legfrissebb, legoptimálisabb technológiák és módszerek hatékony alkalmazása az egyedi, igényre szabott megoldások kialakítása során. Előzetes igényfelmérést követően megrendelőink maximális elégedettsége a célunk.

Informatikai rendszerek/hálózatok javítása, karbantartása

Vállaljuk már meglévő, vagy kialakítandó informatikai rendszerének és hálózatának javítását, karbantartását, illetve felügyeletét. Bármikor felmerülhet azonnali megoldásra váró probléma, egyedi igények szerint akár 24 órás felügyeletet is vállalunk.

Informatikai rendszerek/hálózatok tervezése, kiépítése, szaktanácsadás

Manapság a hardverpiac egyre összetettebb, sokrétűbb, mely lehetőséget nyújt az egyedi igények megtervezésére és kivitelezésére. Emiatt már a tervezés fázisában fontos, hogy ennek a feladatnak a megoldását kiválóan képzett szakemberekre bízzuk, akik segítenek az igények legoptimálisabb és leghatékonyabb megvalósítására. Az eszközpark kialakítása ebben az esetben az egyszerű asztali számítógépektől a legbonyolultabb hálózatok kiépítéséig terjed.
A tervezés után vállaljuk ezen rendszerek kiépítését, telepítését, természetesen előzetes igényfelméréssel.

Rendszerfelügyelet

A teljes (már meglévő) informatikai rendszer üzemeltetése:

 • áttervezés/igényre szabás
 • installálás
 • karbantartás
 • különböző operátori feladatok ellátása
 • helpdesk funkciók
 • rendszergazdai- ill.
 • rendszeradminisztrátori funkciók betöltése
 • rendszermenedzsment

Ez mind szerver, mind felhasználói szinten a tökéletes és zavartalan működést biztosítja a nap 24 órájában.
Részt veszünk – igény szerint - az infrastruktúra tervezésében-, fejlesztésében, valamint önállóan látjuk el a rendszerüzemeltetési feladatokat, és végfelhasználói támogatást nyújtunk. Fontos megjegyeznünk, hogy ezen szolgáltatások keretén belül mind Windows, mind Linux alapú szerverek üzemeltetését vállaljuk.