Web fejlesztés

Az internet elterjedésével szükségessé vált az interneten való megjelenés, illetve elérhetőség azon cégek számára, akiknek fontos, hogy ügyfeleiket azok legnagyobb elégedettségére ki tudják szolgálni. Ebben tudnak nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink segíteni, természetesen előzetes igényfelmérést követően. Az alábbi területekre specializálódtunk:

  • HTML weboldalak készítése: a HTML kód megírása a weboldal készítés első állomása, ezekkel ún. statikus oldalakat tudunk létrehozni, megjeleníteni.
  • CSS stíluslapok készítése: már meglévő HTML kódunkat ezen stíluslapok segítségével tudjuk a megrendelői igényei szerint megjeleníteni, ez az ún. „forma" a tartalomhoz.
  • Dinamikus weboldalak készítése: ehhez elengedhetetlen a szerveroldali programozás, melyet több módszerrel (PHP, Java) valósítunk meg.
  • Adatbázis kezelés: a weboldalak szerves részét képezhetik, és nagyon sok esetben képezik is, az adatbázisok . A MySQLi függvények használatával optimálisan tudjuk használni, módosítani, karbantartani adatbázisainkat, illetve újak létrehozását.